Sensei Juan Guillermo 6. Dan
Sensei Juan Guillermo er Sensei i Sarpsborg karateklubb, og har trent Wado ryu karate i ca. 45 år.
Han har trent for de beste Wado instruktører gjennom tidene.
Sensei Juan Guillermo Lopez Salas er opprinnelig fra Chile, født i Santiago i 1958. I en alder av 17 år dro han til Norge for å studere. Han startet å trene karate kort tid etter ankomsten til Norge.
Sensei Juan Guillermo er utdannet grafisk designer, web designer og illustratør. Utenom karate har han trent Tai chi Chuan Yang stilart i ca. 40 år. Han behersker de fleste male-teknikker.

 Han er teknisk leder i Sarpsborg karateklubb og instruerer både i tradisjonell og kumite. Han er også leder i firmaet Sarpsborg karate Akademiet, hvor han underviser karate for barn på SFO.
Toppidrett karate på St. Olav Gymnas er også hans ansvar.Sensei Juan Guillermo har mottatt flotte utmerkelser for den jobben som utføres av ham for barn og ungdommer i Sarpsborg. Han har mottatt Sarpsborg kommunes Frivillighetspris og Hederstegn av Kampsportforbundet og NIF.

Den meget kjente fighting-gruppa Fighting Team Råtasser ble startet av Sensei Juan Guillermo. Denne gruppa er den beste karate konkurransegruppe som har regjert på matta de siste 10 år i Norge. Denne gruppa har fostret de beste fightere som har representert Norge de siste 10 år i VM, EM, Premier League, Youth League og i åpne stevner i Skandinavia og Europa.

Prosjekt for Barn med Downs syndrom er Sensei Juan Guillermos nyeste prosjekt. Dette prosjektet er finasiert av stiftelsen DAM.
Det har fått godkjennelse av Norges Kampsportforbund og NIF.

Sensei Juan Guillermo 5. dan har bygd opp Sarpsborg karateklubb til å bli en av Norges beste klubber