Gratis kumitesamlingen til Adrian Federico

Vi takker alle fightere som møtte på kumitesamlingen til Adrian Federico. Det var en fantastisk helg med mye trening, lærdom, aktivitet og god mat.

Vi takker klubbene som møtte opp, Troll karateklubb, Skedsmo karateklubb, Mizuchi karateklubb, Sentrum kampsport og Samurai karateklubb. Fra Sarpsborg karateklubb møtte en liten gjeng. De fleste er fortsatt på ferie. Det kom flere enn vi hadde regnet med. Dette var utrolig positivt. Vi ble overrasket og glade over at så mange møtte fra andre klubber.

Adrian Federico kjørte en god del teknisk trening, men også veldig mye taktisk trening. Han var flink til å ta seg av hver fighter og tok seg god tid til å gi tilbakemeldinger. Det kommer til nytte å ha en bachelor i idrettspsykologi og lang erfaring som internasjonal fighter. Sensei Juan Guillermo tok seg tid til å gå gjennom kumiteregler med spesiell vekt på de nye reglene som har kommet.

Det ble god mat begge dager. Dette takket være den flotte innsatsen til Trine og Hani. De jobbet begge dager for at fightere og trenere skulle få god mat. Første dagen ble det gryte og søndag pølsefest.

Fightere og foreldre som møtte opp var veldig glade og fornøyde.

Vi satser på en ny gratis kumitesamling med Adrian Federico allerede i september. Da vil alle klubber bli invitert igjen.

En fortjent klapp på våre skuldre og en mega stor takk til oss selv.